Inscriere

Grozav! Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca esti pregatit:

 • Sa devii un antreprenor de succes
 • Sa-ti dezvolti reteaua ta de contacte
 • Sa-ti dezvolti afacerea si sa o duci la urmatorul nivel
 • Sa te dezvolti profesional si personal
 • Sa interactionezi si sa inveti de la antreprenori si specialisti de top din Romania
 • Sa te implici in dezvoltarea comunitatii in care traim, prin antreprenoriat 

Ce vei castiga in calitate de membru al clubului de afaceri Maramures Business Club?

Acum, poti sa devii membru cu drepturi depline si sa profiti de beneficiile oferite de Maramures Business Club, cel mai important club de afaceri din Baia Mare!

Asadar, daca vei alege sa devii membru al Maramures Business Club, vei primi:

 • Acces exclusiv la intalnirile membrilor MBC (organizate bi-lunar, joia seara). In cadrul fiecarei intalniri, fiecare membru va prezenta progresul afacerii sau proiectului pe care o/il desfasoara, va solicita referinte (daca este cazul) sau va putea solicita sfaturi de la ceilalti membri privind chestiuni ce tin de bunul mers al afacerii sau proiectului lor. Totodata, va exista o tema de business, de utilitate, pentru fiecare intalnire, cu o scurta introducere din partea fondatorului clubului, urmand ca fiecare membru sa-si expuna opinia privind tema, din perspectiva experientei sale (in maxim 3 minute). La aceste intalniri vor fi periodic si invitati speciali, antreprenori cu vasta experienta, specialisti si performeri in domenii variate ca arta, sportul, medicina, mediul academic, stiinta, mass-media, etc..
 • Acces gratuit la evenimentele “Time To Talk Business”, unde invitati speciali (antreprenori sau profesionisti cu o experienta validata de succesul afacerilor dezvoltate sau de activitatea in diverse companii) vor veni in fata participantilor pentru a le comunica despre parcursul antreprenorial / profesional pe care l-au avut (cu succesele si esecurile aferente), le vor transmite lectiile invatate in decursul anilor, si le vor oferi sfaturi in vederea dezvoltarii afacerilor sau dezvoltarii personale.
 • Acces prioritar la Programul StartUp ADN, de dezvoltare antreprenoriala si mentorat, unde experti din Romania (practicieni) vor contribui la dezvoltarea ta si a afacerii tale prin sustinerea de cursuri si workshopuri axate pe etapele procesului de dezvoltarea a unei afaceri, intr-un stil pragmatic, si aplicabil imediat.
 • Acces la evenimentele de business organizate periodic de Maramures Business Club, in care vei avea oportunitatea de a pune bazele unor noi relatii de afaceri si de a invata de la cei mai buni experti in antreprenoriat, educatie financiara si soft skills din Romania.
 • Acces in MMBC Network – sistem de discounturi care faciliteaza colaborarea intre membrii clubului de afaceri

MBC-018

Dorim ca anul acesta sa fie unul exceptional pentru tine si afacerea ta, in care iti vei atinge toate obiectivele, iti vei consolida pozitia financiara si vei atinge noi „varfuri” cu afacerea ta!

Maramures Business Club inseamna: prieteni, antreprenoriat, pasiune, vointa, curaj, evenimente de afaceri, dezvoltare, parteneriate, experiente unice.

IMPORTANT! Vei avea reprezentare exclusiva in cadrul clubului pentru domeniul tau de activitate.

In cadrul Maramures Business Club este acceptata doar cate o companie din fiecare industrie, astfel incat sa nu existe relatii de concurenta directa intre membrii clubului. 

Modalitati de plata a Taxei de Membru*:

 • Semestrial:  600 lei
 • Anual: 1000 lei

*Money Back Garantat! Iti vom inapoia GARANTAT taxa de membru, daca dupa prima intalnire a clubului nu esti multumit de beneficii si vrei sa renunti la calitatea de membru al clubului de afaceri.