Cursul Gold of the Desert Kings la Cluj-Napoca

Invitație Curs Open//Călătorește în deșert pentru maximizarea potențialului

Pe 24 septembrie, la Hotel Opera Plaza, compania de consultanță și training Trend Consult va organiza o sesiune de învățare experiențială în regim open. Cursul se numește Gold of the Desert Kings™ și va fi facilitat de către Adrian Florea, Partener Fondator al companiei.

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație, iar locurile sunt limitate. Dacă doriți să vă numărați printre participanți, vă rugăm să trimiteți un email la adresa office@trendconsultgroup.com până pe data de 18 septembrie 2015.

curs Gold of the Desert Kings

Despre Gold of the Desert Kings™

Gold of the Desert Kings™ abordează comportamentele care pot influența raportul efort-productivitate și este una dintre cele mai apreciate experiențe ale Eagle’s Flight, partenerul internațonal al Trend Consult. Scenariul cursului conține o poveste desfășurată în deșert, unde echipele părăsesc tabăra confortabilă în care se află pentru a găsi și exploata aurul despre care legendele spun că există în munți. Fiecare echipă își face propria strategie și pornește în periculoasa aventură cu scopul declarat de a aduce cât mai mult aur posibil. Participanții acestui curs învață să lucreze mai inteligent, nu mai mult, să gestioneze resursele pentru a atinge productivitatea și cum să folosească informațiile în procesul de luare al unei decizii.

Despre Trend Consult

Trend Consult a devenit licențiat exclusiv pentru România al Eagle’s Flight în 2004, fiind prima companie care a introdus pe piața locală conceptul de învățare experiențială. Compania este unul dintre jucătorii cheie ai pieței de consultanță și training din România. În cei 15 ani de activitate, compania a livrate soluții pentru clienți din România, Polonia și Austria. În portofoliul Trend Consult se află programe proprii și licențe ale partenerilor internaționali: Eagle’s Flight (lider în învățare experiențială), Hogan Personality Inventory, Human Synergistics® (specialiști în instrumente psihometrice), Miller Heiman (lider global în programe de vânzări) și Persolog. Cei 37 de membri ai echipei Trend Consult se completează prin competențele specifice în ariile de activitate în care excelează: Programe de Vânzări, Customer Care, Soft skills, Management și leadership, Cultură organizațională, Construire de echipe.

trendconsult logo