Editia a II-a a Festivalului de Vin si Gastronomie in „La Fontana” (10-11 SEP’16)

In perioada 10-11 SEP’16, pasionatii de vin si gastronomie isi dau intalnire la complexul „La Fontana” in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului de Vin si Gastronomie
vin
Doua zile de rasfat, in care iubitorii vinului vor putea degusta peste 70 de sortimente de vin de la 15 producatori romani – membrii ai Organizatiei Sommelierilor din Romania – si preparate culinare traditionale realizate de bucatari de renume din zona.
Fiecare din producatorii prezenti va avea alocat cate 30 de minute sa prezinte vinurile pe care le produce, istoricul si prezentul cramei unde isi desfasoara activitatea, informatii utile pentru cei interesati.


Evenimentul se va desfasura in curtea interioara a complexului, iar accesul la festival se face pe baza unei bratari speciale pe care o poti achizitiona anticipat de la receptia pensiunii sau in ziua festivalului contra sumei de 70 ron.


Pentru informatii suplimentare Adriana si Sergiu iti stau la dispozitie la numerele de telefon: 0745363221 – Adriana/ 0756211098 – Sergiu.