Eveniment de eCommerce la Baia Mare

Baia Mare găzduiește în 17 martie primul micro-eveniment local din seria Smart eCommerce: Profit (de) Online

Smart eCommerce: Profit (de) Online este o serie de micro-evenimente gratuite, dedicate antreprenorilor, în vederea dezvoltării propriilor afaceri prin intermediul comerțului online. Cel de- al treilea eveniment din serie va avea loc în Baia Mare, la Hotel Best Western Eurohotel, în 17 martie 2016 începând cu orele 17:00.

La eveniment vor participa în postura de speakeri Remus Lucuț, specialist Google în cadrul Asociației Europa Digitală, Florin Ciote, specialist certificat Google AdWords în cadrul companiei Kyo Premium, și Sergiu Lucian, director de vânzări în cadrul proiectului Blugento. Cei trei specialiști vor împărtăși din vasta lor experiență în Online și eCommerce acumulată în urma numeroaselor proiecte derulate atât naționale cât și internaționale. Pe parcursul a nu mai mult de două ore și jumătate, antreprenorii sunt invitați la o sesiune de prezentări tematice, urmată de networking, schimb de idei și cărți de vizită.

„Ne propunem ca în 2016 să realizăm aceste micro-eveniment în 18 orașe din România. În cadrul lor vom avea parte de peste 50 de prezentări din partea a peste 20 de speakeri și invitați speciali. Reușim să dezvoltăm această serie de evenimente doar prin suportul partenerilor noștri de încredere.” a declarat Sandu Băbășan, președinte al Asociației Events

Temele generale abordare în cadrul micro-evenimentelor, care pot varia de la ediție la ediție în funcție de speakerii invitați, sunt: Smart Marketing – Strategii simple și eficiente de marketing, pe înțelesul tuturor. Idei, bugete și instrumente utile; Smart Sales – O echipă puternică de vânzări poate face diferența în orice afacere. Dar cum o construiești și gestionezi?; Smart Trend – Cele mai noi trenduri în Online, prezentate de cei mai conectați specialiști la realitatea pieței; Smart Design – Sfaturi de design de la oameni talentați. Cum trebuie să arate magazinul tău online și de ce?; Smart Financiar – Tot ce trebuie să știi despre administrarea unui business, din punct de vedere contabil și juridic; Smart Business – Idei proaspete de la antreprenori de succes. Acestea sunt prezentările de la care nu vrei să lipsești.

Evenimentul din Baia Mare are ca termen limită de înscriere data de 16 martie 2016, iar pentru această ediție am pus la dispozitie 50 de locuri, înscrierea realizându-se gratuit folosind formularul de înregistrare de pe www.smartecommerce.ro/baia-mare.

Echipa Smart eCommerce stă la dispoziția antreprenorilor pentru orice nelămurire și este deschisă către orice fel de idee sau propunere de colaborare la adresa de email contact@smartecommerce.ro sau pe www.smartecommerce.ro/contact. Evenimentele Smart eCommerce: Profit (de) Online sunt organizate de Asociația Events, Cluj-Napoca, Câmpului 141, Județul Cluj.

ecommerce la baia mare