Event description

Acces gratuit pentru membrii Maramures Business Club.
Taxa de acces: 50 lei (pentru persoanele care nu au statut de membru MMBC)

Fondurile europene pentru perioada 2014-2020 reprezinta un punct de interes pentru antreprenorii si managerii din Baia Mare. Fie ca vrei sa-ti lansezi un start-up sau ai deja o companie care functioneaza, fie ca esti in mediul urban sau rural, pentru a intelege mecanismele din spatele procesului de accesare a fondurilor nerambursabile europene ai nevoie de sprijinul unor consultanti profesionisti.

Cu o intarziere de aproximativ 2 ani in lansare, programele de finantare vor incepe sa devina active din acest an. In concluzie, trebuie sa fiti pregatiti pentru depunerea de proiecte.

Ce activitati sunt finantabile? Care este valoarea fondurilor nerambursabile care pot fi accesate? Care este gradul de co-finantare? Cum arata procesul de pregatire si depunere a proiectului? Care sunt conditiile de eligibilitate?

Sunt doar cateva din intrebarile la care invitatul special, consultantul in fonduri europene, Gianina Florea, manager general Ascending Corporation, va raspunde miercuri, 23 Martie, de la ora 17:00, in cadrul evenimentului “Accesarea inteligenta a Fondurilor Europene”, organizat de Maramures Business Club la Eurohotel.

Prezentare Gianina Florea, manager general Ascending Corporation

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul consultanței pentru accesarea de finanțări nerambursabile, Gianina Florea a contribuit la dezvoltarea sectorului privat în România, în special a întreprinderilor mici și mijlocii. A elaborat și implementat proiecte finanțate din fonduri nerambursabile în diferite domenii: dezvoltarea afacerilor, turism, resurse umane, infrastructură, social, agricultură, eficiență energetică etc.

Ca și manager al firmei de consultanță ASCENDING, Gianina dorește în continuare să facă o diferență în mediul de afaceri din România, prin sprijinirea start-up-urilor, firmelor mici și mijlocii în accesarea finanțărilor nerambursabile. Accesul la noi tehnologii, noi piețe, crearea de noi locuri de muncă sunt premise care vor avea un impact pozitiv în comunitate, din punct de vedere economic și social.

Motto-ul care îi ghidează acțiunile este: „Ceea ce merită să fie făcut, merită să fie bine făcut!”

Speakers

Gianina Florea

Gianina Florea

  • Ascending Corporation
  • Manager General Ascending Corporation

Videos

More