Event description

La intalnirea clubului de joia aceasta vom incerca sa raspundem impreuna (membrii clubului) la intrebarile care ne ajuta sa definim pentru afacerile noastre o propozitie de valoare, care ne va clarifica promisiunea de valoare oferita clientilor nostri. Introducerea in tema intalnirii va fi sustinut de Ciprian Borsan, fondatorul Maramures Business Club.

Sangele oricarui business este reprezentat de tranzactie. Tranzactia este rezultatul direct al unei propozitii / propuneri de valoare eficiente. Intelegerea elementelor care se afla la baza acelui „Da” pe care consumatorii il dau ofertei tale, este esential pentru definirea unei propozitii/propuneri de valoare eficiente. Propozitia ta de valoare este motivul pentru care prospectii tai (clientii ideali) ar trebui sa cumpere de la tine si nu de la concurentii tai. Daca propozitia ta de valoare este nedefinita sau neclara, tu pierzi oportunitati pentru ca prospectii sunt in mod natural atrasi de alegerile care le ofera cea mai mare valoare. Competitorii tai pot face o treaba mai buna in comunicarea valorii catre piata. O intelegere a propozitiei de valoare te poate ajuta sa-ti intaresti palnia vanzarilor si sa acoperi gaurile prin care pierzi prospecti (tranzactii) in mod curent.

BizDinner #4 va avea loc joi, 27 August, de la ora 18:30, in La Fontana

Persoanele care nu sunt membri insa doresc sa intre in Maramures Business Club, au acces gratuit la prima intalnire a clubului la care participa (pentru a lua pulsul si a-si fundamenta decizia 🙂 ). Info suplimentare la tel.: 0747676129

propozitie-de-valoare-value-proposition

Register

Powered by Typeform

Speakers

Ciprian Borsan

Ciprian Borsan

  • Maramures Business Club
  • Fondator / Online Marketing Specialist

More