Event description

Te invitam vineri, 7 Noiembrie, de la ora 8:00 a.m., in La Fontana, la BIZdejun #4, pentru a incepe ziua in mod util si energic prin business networking, inconjurat de oameni cu aceleasi idealuri si valori asemanatoare.

Tema din aceasta saptamana va fi:
„Cele 5 Forte Competitive care Contureaza Strategia Afacerii” . Introducerea va fi realizata de Ciprian Borsan, Fondatorul Maramures Business Club.

Vom incerca sa intelegem cele 5 forte care sprijina o companie sa inteleaga structura industriei in care activeaza, si sa adopte o pozitie care este mult mai profitabila si mai putin vulnerabila la atacurile din partea competitiei. Stii ca pentru a sustine o profitabilitate pe termen-lung ca antreprenor trebuie sa raspunzi strategic la actiunile competitiei. Cele 5 Forte Competitive enuntate de profesorul Michael Porter (Harvard University) stau astazi la baza majoritatii afacerilor de succes.

Intalnirile sunt organizate exclusiv pentru membrii Maramures Business Club. Totusi, persoanele care nu sunt membri ai clubului, au intrare libera la prima intalnire la care participa.

BIZdejunul se va desfasura dupa urmatorul program:

07:55 – 08:15 – Sosirea membrilor

08:15 – 08:25 – Ice-breaking. Prezentari ale participantilor (cine sunt, ce ofer, de ce am nevoie) de max. 1 minut, sau solicitari de referinte si sfaturi din partea participantilor privind afacerea ta

08:25 – 09:00 – Prezentarea temei (5 min.) urmata de o discutie deschisa pe marginea respectivei teme (max. 30 min.)

09:00 – 09:30 – Discutii libere, cafea si networking

Acestea fiind spuse, te asteptam la intalnirea Maramures Business Club de vineri dimineata, in La Fontana.

Register

Powered by Typeform

Speakers

Videos

More