Event description

Te invitam vineri, 5 Decembrie, de la ora 8:00 a.m., in La Fontana, la BIZdejun, pentru a incepe ziua in mod util si energic prin business networking, inconjurat de oameni cu aceleasi idealuri si valori asemanatoare.

Tema din aceasta saptamana va fi:

“Stabilirea Strategiei Afacerii Tale pentru 2015” . Introducerea va fi realizata de Ciprian Borsan, Fondatorul Maramures Business Club.

Toti membrii Maramures Business Club vor primi un document de lucru care ii va ajuta sa-si fundamenteze strategia afacerii pentru anul viitor, intr-un mod clar si imbinand analiza SWOT cu obiectivele SMART. Acest BIZdejun se va desfasura in 5 Decembrie (prima parte) si in 12 Decembrie (ultima parte). Vinerea aceasta vom face o introducere in procesul stabilirii unei strategii de business si vom incepe sa lucram individual la conturarea strategiei afacerii noastre pentru 2015, pe baza template-ului pus la dispozitie tuturor membrilor clubului.

In 12 Decembrie vom definitiva strategiile si vom initia un schimb de feedback cu ceilalti membri. Tot in 12 Decembrie, vom organiza si un Secret Santa, prin care fiecare membru va oferi un cadou simbolic unui alt membru al clubului, cu ocazia Craciunului.

Intalnirile sunt organizate exclusiv pentru membrii Maramures Business Club. Totusi, persoanele care nu sunt membri ai clubului, au intrare libera la primul BIZdejun la care participa.

BIZdejunul se va desfasura dupa urmatorul program:

07:55 – 08:15 – Sosirea membrilor

08:15 – 08:50 – Ice-breaking si Mic dejun

08:50 – 10:30 – Prezentarea temei (5 min.) urmata de un exercitiu aplicativ individual de conturare a strategiei afacerii pentru 2015

Acestea fiind spuse, te asteptam la intalnirea Maramures Business Club de vineri dimineata, in La Fontana.

Register

Schedule