Event description

Un antreprenor prin definitie este o persoana care traieste zilnic cu provocarile afacerii pe care o construieste. De la asigurarea surselor de finantare, gasirea celor mai buni oameni si retentia acestora, la castigarea de noi clienti si loializarea celor existenti, iar lista poate continua mult si bine. Identificarea celor mai importante provocari pentru afacerea ta, gasirea solutiilor potrivite, eleborarea si aplicare unui plan strategic prin care sa gestionezi foarte bine respectivele provocari, ar trebui sa fie una dintre preocuparile tale ca antreprenor. In plus, focusul trebuie sa fie cuvantul de ordine pentru programul saptamanal al fiecaruia care a ales drumul dezvoltarii propriei afaceri.

In acest context, la intalnirea din aceasta seara, fiecare membru al Maramures Business Club isi va comunica Provocarea cea mai mare pentru afacerea sa, in acest moment. Impreuna vom dezbate si vom incerca sa aducem pe masa cele mai bune solutii, astfel incat respectivele provocari sa nu se transforme incet dar sigur in probleme acute pentru afacere.

In plus, fondatorul clubului, Ciprian Borsan, le va prezenta membrilor etapele viitoare de dezvoltare a clubului.

Ne vedem in aceasta seara, joi, de la ora 18:30, la Pensiunea La Fontana (in cladirea din spate – legata de restaurant).

Persoanele care nu sunt membri ai Maramures Business Club au acces Gratuit la primele doua intalniri ale clubului.

Succes in afaceri!

Register

Videos

More