Event description

Brand-ul personal este modul în care TU apari în lume.
Odata ce oamenii știu cine esti și încep sa te identifice cu un domeniu specific de intelegere sau de expertiza, te vei afla pe calea de a deveni o persoana recunoscuta in nisa sau in industrie.

Intrebarea este, cum sa devii mai cunoscut? Cum iti poti construi autoritatea și imaginea?
Construirea unui brand personal recunoscut iti deschide extraordinare oportunități profesionale.

Crearea unei viziuni pentru viitorul tau și implementarea acelei viziuni poate duce la:

  • un loc de munca mai bun
  • contacte mai bune si clienți pentru compania ta
  • recunoasterea industriei
  • si altele

Nu poti sa eviti sa ai un brand personal. Brand-ul este o expresie a cine esti si, fie ca iti place sau nu, ai deja unul.  Brand-ul personal reprezinta toate lucrurile pentru care esti cunoscut, valorile pe care le sustii, produsele și serviciile tale, persoanele cu care te asociezi. Toate aceste elemente contribuie la modul in care restul lumii te percepe.

Te asteptam joia aceasta la intalnirea membrilor Maramures Business Club pentru a discuta despre pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a-ti construi un brand personal recunoscut.

Locatia este aceeasi: La Fontana

Ora: 18:00

Intrarea este gratuita pentru membrii clubului de afaceri si pentru persoanele care vin pentru prima data la intalnirile noastre.

ATENTIE! Va rugam sa parcati pe Str. Crisan (care duce la Teatrul Municipal) si nu in parcarea restaurantului La Fontana. Va multumim pentru intelegere!

Register

Powered by Typeform

More