Event description

Fiecare afacere cauta in permanenta noi modalitati de a-si imbunatati vanzarile. O strategie de vanzari te ajuta sa-ti focusezi eforturile asupra segmentelor de consumatori/clienti existenti sau potentiali, sa comunici cu ei intr-un mod relevant si semnificativ, si consta in conturarea unui plan care intareste avantajele competitive ale afacerii tale. Reprezentantii de vanzari trebuie sa cunoasca cum produsele sau serviciile companiei pe care o reprezinta rezolva problemele clientilor. O strategie de vanzari de succes conduce la eficientizarea timpului investit de forta de vanzari in targetarea segmentelor reprezentative de clienti la momentul potrivit.

Ce cauta toti managerii de vanzari inainte de toate? O crestere profitabila a veniturilor. Care este primul ingredient pentru a atinge acest obiectiv? O strategie castigatoare de vanzari. Doar ca exista o singura problema: multi nu stiu cum sa dezvolte o strategie castigatoare de vanzari.

La intalnirea clubului de joia aceasta vom incerca sa raspundem impreuna (membrii clubului) la intrebarile care ne ajuta sa definim pentru afacerile noastre o strategie castigatoare de vanzari. Introducerea in tema intalnirii va fi sustinut de Ciprian Borsan, fondatorul Maramures Business Club.

BizDinner #3 va avea loc joi, 6 August, de la ora 18:30, la Hotel Diafan (in crama).

Persoanele care nu sunt membri in Maramures Business Club insa doresc sa intre in acest club, au acces gratuit la primele doua intalniri ale clubului la care participa (pentru a lua pulsul intalnirilor 🙂 ). Info suplimentare la tel.: 0747676129

Register

Powered by Typeform

Schedule

More