Event description

Workshopul demonstrativ BusinessDrive va avea o durata de 4 ore si va fi coordonat de Marius Ghenea si Dragos Popescu. Workshopul va include module teoretice care abordeaza, din perspectiva managerial-financiara, principalele „zone critice” ale unei afaceri: Marketing, Vânzari, Productie, Logistica, Resurse Umane, dublate de module practice in care participantii sunt implicati direct in procesul decizional si conducerea unei afaceri realist simulate (simulare de business), pe parcursul a 4 cicluri anuale de business.

Simularea de business reproduce fidel contextul real economic, incluzând elemente cunoscute sau predictibile precum piata, concurenta, legislatie, dar si elemente aleatoare (fluctuatii de pret, evenimente politice sau sociale).

BusinessDrive este un produs educational Diagma de tip „Business Game” menit sa ajute participantii sa-si dezvolte si sa-si exerseze cunostintele si abilitatile manageriale.

Bilet EARLY BIRD 100 lei (pana in limita a 30 de bilete)
Bilet REGULAR 150 lei
Bilet MEMBRI MMBC 75 lei (pe baza unui cod de discount)


Conceput ca un mini-MBA si structurat ca un workshop interactiv cu durata de 5 zile, programul BusinessDrive include module teoretice care abordeaza, din perspectiva managerial-financiara, principalele „zone critice” ale unei afaceri: Marketing, Vânzari, Productie, Logistica, Resurse Umane, dublate de module practice in care participantii sunt implicati direct in procesul decizional si conducerea unei afaceri realist simulate cu ajutorul unei aplicatii software dedicate, pe parcursul a 4 cicluri anuale de business.

Pentru cine este acest workshop?

Programul BusinessDrive se adreseaza cu precadere:

  • Managerilor de diferite niveluri, cu experienta manageriala mica – medie;
  • Persoanelor cu inalt potential din organizatii, sau care urmeaza a fi promovate pe functii manageriale;
  • Antreprenorilor;
  • Persoanelor interesate sa-si dezvolte abilitatile manageriale.

Lectori Business Drive

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori in serie din Romania. Printre reusitele sale investitionale se numara Flamingo, Flanco, FITDistribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum si multe startup-uri in care s-a implicat ca investitor de tip “business angel”. Din 2015, Marius este reprezentantul pentru Romania al 3TS Capital Partners, unul dintre importantele fonduri de investitii europene cu focus pe tehnologie. 

Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternica implicare in sfera educationala. Speaker si conferentiar de succes, autor al celei mai vândute carti de profil, “Antreprenoriat” si unul dintre protagonistii emisiunii TV “Arena Leilor”, Marius este pasionat sa impărtaseasca know-how-ul acumulat.
Este co-organizator al Schoolforstartups Romania, detine calitatea de director in boardul forumului investitional românesc “Venture Connect” si pe cea de membru al juriului ”Chivas – The Venture”.
A sprijinit si sustine in continuare proiecte de formare si leadership pentru tineri studenti sau antreprenori realizate de AIESEC, JCI, Leaders Romania sau alte organizatii ale tinerilor din Romania.
Cursurile sale de intraprenoriat si de inovare sunt printre cele mai cautate, ca si workshopurile pe diferite teme din zona manageriala.

Dragos Popescu si-a construit cariera de consultant si trainer pornind de la o solida experientă directă in business. A ocupat pozitii manageriale de vârf, in particular in industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations / Country Manager – Motorola) cu performante recunoscute la nivel international  (“The Cheetah” award  “Pinnacle Performance Club”  in recognition of Sales Achievements). 

A fost si este implicat activ, in calitate de consultant, in proiecte de dezvoltare si optimizare de business, atât in telecomunicatii, dar si in industria grea sau FMCG / logistica / distributie.
Sustine in mod curent sesiuni de training, cu precadere in domeniile: Business Management, Vânzari, Project management, Finante, totalizând peste 500 zile de training. Printre clientii sai importanti ca si trainer se numara Orange, Telekom, Bosch, Petrom, EONGas, Holcim, Raiffeisen Bank, etc.
Detine un titlu MBA in Finante si Administrarea Afacerilor si este absolvent a numeroase programe / cursuri de dezvoltare profesionala, atât in domenii de specialitate (Marketing, Vânzari, Project Management, Business Analysis, Finance) cât si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si pedagogice, sustinute de prestigiosi furnizori precum Business Foundation Institute, Holden, Achieve Global, etc.
Cursurile sale sunt puternic interactive si sunt intotdeauna insotite de exemplificari practice si instrumente concrete, dezvoltate si/sau dobândite de Dragos in experienta sa de business. O picatura (sau mai multe) de umor transforma, de fiecare data, cursurile sustinute de el in experiente placute si memorabile.

Register

Speakers

Ciprian Borsan

Ciprian Borsan

  • Maramures Business Club
  • Fondator / Online Marketing Specialist

Schedule

27/04/2017
14:30 - 15:00
15:00 - 15:10
15:10 - 17:00
17:00 - 17:10
17:10 - 19:00