Event description

Inauguram anul 2017 pentru mediul de business din Baia Mare si din regiune cu un eveniment de business networking la care zeci de oameni de afaceri din toate domeniile vor pune bazele unor noi relatii de afaceri si isi vor dezvolta reteaua de contacte profesionale.
Alaturi de mediul de business local, va fi alaturi si Crama Liliac (Lechinta, Bistrita), una dintre cele mai renumite din Romania, cu o selectie de vinuri extraordinare, ce vor fi degustate de catre toti cei prezenti.
Orice antreprenor sau reprezentant al mediului de business intelege si cunoaste importanta retelei de contacte pe care o are si pe care doreste sa o dezvolte. Aceste contacte se pot transforma in ambasadori ai afacerii tale sau ai tai, ca profesionist intr-un anumit domeniu.
Sesiunile de business networking se vor desfasura dupa o metodologie internationala, astfel incat interactiunile sa fie cat mai eficiente. Totodata, dupa achitarea taxei de acces, fiecare participant va avea acces online la lista de participanti ai evenimentului (nume, companie, domeniul de activitate), astfel incat sa aiba timpul necesar pentru a-si pregati strategia de networking.
Pregateste-ti cartile de vizita, rezerva-ti locul la “Business & Wine Experience” si construieste relatii de valoare win-win.
Locatia evenimentului: Hotel Mara / Baia Mare
Taxa de participare: 50 lei / persoana (asigura accesul la degustarea de vinuri)
Pentru detalii suplimentare iti stam la dispozitie la 0747.676.129 sau pe email la ciprian@maramuresbusinessclub.ro

Register

Videos

More