Event description

Rămâne o adevărată provocare să facem față cererilor zilnice din rolurile pe care le trăim. Facem zilnic câteva zeci de alegeri, conștiente și, mai ales, inconștiente. Astfel, ne împărțim între diferite roluri și fiecare dintre ele ne solicită atenția și energia. Cum gestionăm toate aceste lucruri? Cu ce preț și cum ne regenerăm să facem față tuturor cererilor și nevoilor din viața noastră? Cum ne împărțim între nevoia de performanță și a fi un bun partener de lucru, de echipă? Care sunt punctele nevralgice personale și cum ne poziționăm atunci când suntem sufocați de cererile celor din jurul nostru? Care e starea interioară cu care pornesc la muncă zi de zi și ce fac pentru a trăi echilibrul interior?
Acest seminar îți propune să aduci atenția în interior pentru a identifica factorii care te stabilizează, precum și cei care creează confuzii, tensiuni sau neliniști în orice rol al vieții tale.

Te invităm să participi dacă:

+ îți dorești să te privești în ”oglindă” ca să te descoperi cu plusuri și minusuri
+ vrei să afli cum îți împarți timpul și energia între rolurile tale și cu ce preț?
+ cauți modalități de regenerare interioară ca să funcționezi bine cu tine și cu ceilalți
+ ești dispus să-ți ”deschizi ferestrele” și să te redescoperi într-un spațiu sigur și creativ

Accesarea inteligenta a Fondurilor Europene (1)

Cine este Cristina Varo, coach si trainer in relatii interumane, NLP Resonanz?

Coach si trainer in relatii interumane, colaborator al Institutului Kutschera din Austria – http://www.kutschera.org – sustine formari in coaching, NLP resonanz Practitioner si Master NLP precum si workshop-uri tematice de dezvoltare personala.

Explorez cu entuziasm resursele celor cu care ma intalnesc si ma las surprinsa de vitalitatea viselor si puterea interioara a fiecaruia de a-si (re)construi viata.

Cristina Varo e coach și trainer în relații interumane, pasionată de oameni și de călătorii. E o persoană conștientă și conectată cu adevărurile supreme ale ființei și existenței umane, ce își dorește să contribuie activ la armonizarea și vindecarea semenilor săi, pentru că e convinsă că orice vindecare individuală contribuie la bunăstarea întregului sistem din care facem parte.

Afla mai multe despre parcursul Cristinei Varo:  http://bit.ly/1RBrZSg

coach cristina varo cluj

Cum ma inregistrez la eveniment?

Evenimentul face parte din seria de evenimente „Time to Talk Business” si va avea loc la Bestwestern Eurohotel din Baia Mare, in 21 Aprilie (joi), de la ora 17:00. Durata evenimentului va fi de 3 ore.

Taxa de participare la eveniment este de 100 lei.

Daca iti rezervi un loc si achiti taxa de participare pana in 14 Aprilie, beneficiezi de Oferta Early-Bird cu 50% Discount (taxa de 50 lei)

Speakers

Videos

More