Event description

BT_banner_web_720x90px

In luna Februarie dam curs invitatiei omului de afaceri Silviu Zetea, fondatorul companiei Zetea, si vom organiza intalnirea clubului de afaceri la Atelierele Zetea din Mediesu Aurit (SM). Evenimentul va avea loc in 27 Februarie, cu incepere de la ora 18:00, transportul tur-retur  fiind asigurat tuturor participantilor din Baia Mare.

Avem onoarea si placerea sa o avem ca invitata speciala pe doamna Angela Bercean (foto), co-fondatoarea grupului Sam Mills si directorul executiv al companiei Sam Mills, lider al pieţei de morărit porumb din România, având o cifră de afaceri anuală de peste 240 milioane de lei.

Angela Bercean

Gazda evenimentului va fi domnul Silviu Zetea, care ne va prezenta atelierele unde se produce palinca care-i poarta numele si care a devenit un brand de lux la nivel international.

Seara se va incheia cu o degustare a bauturilor ce poarta marca Zetea, o cina cu produse traditionale si business networking cu oamenii de afaceri ce vor fi prezenti la eveniment.

Taxa de participare este de 70 lei pentru persoanele care nu sunt membri in Maramures Business Club (taxa include transport tur-retur Baia Mare-Mediesu Aurit, degustarea de bauturi Zetea si cina cu produse traditionale).

Taxa de participare pentru membrii clubului este de 35 lei.

Plecarea din Baia Mare va avea loc la ora 17:15.
Pentru detalii sunati la telefon: 0757.400.345 sau scrieti-ne pe email la: ciprian@maramuresbusinessclub.ro.

Eventbrite - Maramures Business Club la Atelierele Zetea

Speakers

Register

Schedule

Videos

More