Event description

 

Maramures Business Club continua seria de intalniri dedicata tinerilor antreprenori si manageri din Baia Mare.

In 28 Noiembrie, vom duce mai departe ideea dezvoltarii spiritului antreprenorial in Baia Mare si a unei comunitati active de oameni de afaceri cu viziune, pasiune si cu o mentalitate sanatoasa de business.

Invitatul special al evenimentului este fondatorul unuia dintre cele mai cunoscute branduri romanesti de bauturi spirtoase. A transformat palinca in brand de lux si i-a dus renumele peste hotare, impresionandu-i chiar si pe japonezi care platesc 300 euro pe sticla de palinca.
Silviu Zetea, fondatorul si proprietarul companiei Zetea vine la evenimentul organizat de Maramures Business Club pentru a impartasi din experienta sa acumulata in 23 de ani de antreprenoriat in Romania.

silviu-zetea

Aflata la cea de-a doua editie MBC Wine Experience va aduce din nou in prim-plan vinurile romanesti de calitate. Participantii vor asista la o minunata degustare de vinuri sustinuta de Crama Liliac (http://www.liliac.com/), care detine peste 50 hectare de vita de vie in judetul Mures, in urma unei investitii austriece de peste 4 milioane de euro.

crama-liliac-vinuri

Participantii care doresc sa-si dezvolte abilitatile de Public Speaking se pot inscrie pe adresa de email ciprian@maramuresbusinessclub.ro cu o tema/proiect pe care o/il vor prezenta in fata audientei, timp de maxim 5 minute.

Intrarea la eveniment este de 60 lei pentru persoanele care nu sunt membri in Maramures Business Club.

Intrarea este libera pentru membrii clubului de afaceri.

Eventbrite - MBC Wine Experience 2

Va asteptam cu drag!

 

Register

Speakers

Schedule

Videos

More