Event description

Cea mai importantă modificare efectuată după 12 ani de la intrarea în vigoare a Codului de procedură fiscală urmează să intre în vigoare la 1 ianuarie 2016.  Noile modificări vor avea atât efecte positive cât și negative asupra contribuabililor.

Seminarul „Noul Cod Fiscal. Modificările aduse de noua procedură fiscală şi noi reglementări în Preţuri de Transfer” este organizat de Maramures Business Club in parteneriat cu EY Romania, si va avea loc in 17 Decembrie (joi), de la ora 16:00, la Eurohotel. Reprezentantii EY care vor sustine acest seminar de utilitate vor fi Corina Muresan (Avocat, EY Law Romania) si Oana Corniciuc (Senior Consultant, International Tax Services & Transfer Pricing).

Taxa de Participare: 50 lei (se poate plati prin OP sau cash la intrarea la eveniment)

Seminarul va oferi o perspectiva detaliata asupra urmatoarelor aspecte:

  • Zonele principale de impact
  • Stabilire impozite si taxe
  • Rambursarea TVA
  • Controlul fiscal
  • Executarea silită
  • Aspecte privind inspecția fiscală. Litigiile fiscale
  • Probleme ridicate de noile modificări ale Codului Fiscal
  • Noile reglementari privind Preturile de Transfer

La începutul anului viitor urmează să intre în vigoare prevederile celor doi piloni legislativi care reglementează sistemul fiscal din Romania, Codul fiscal şi, respectiv, Codul de procedură fiscală. Acesta din urmă stabileşte, printre altele, că toate companiile care desfăşoară tranzacţii cu persoane afiliate vor fi obligate să întocmescă un dosar al preţurilor de transfer, şi nu doar cele cărora li se solicită expres acest lucru în cadrul unei inspecţii fiscale, aşa cum încă se întamplă în prezent.

Concret, de la anul, orice contribuabil care desfăşoară tranzacţii cu persoane afiliate va avea obligaţia depunerii dosarului preţurilor de transfer, atunci când va fi atins sau depăşit cuantumul prevăzut de lege.

Iata Programul Seminarului “Noul Cod Fiscal. Modificările aduse de noua procedură fiscală şi noi reglementări în Preţuri de Transfer” organizat de Maramures Business Club in parteneriat cu EY Romania:
 
15:45 -16:15 – Inregistrarea participantilor
16:15 – Prezentare „Noi Reglementări în Preţuri de Transfer” (Oana Corniciuc)
17:30 – Pauza
17:45 – Prezentare „Modificările aduse de noul Cod de procedură fiscală” (Corina Muresan) – Partea 1
18:50 – 19:00 – Pauza
19:00 – 20:00 – Prezentare „Modificările aduse de noul Cod de procedură fiscală” (Corina Muresan) – Partea 2

Te asteptam la seminarul „Noul Cod Fiscal. Modificările aduse de noua procedură fiscală şi noi reglementări în Preţuri de Transfer”!

Register

Powered by Typeform

Speakers

More