Event description

Maramureș Business Club te invită în 21 Martie (miercuri), începând cu orele 18:00, la Hotel Magus****, să descoperi povestea antreprenorului de succes, Dan Isai, co-fondator Salad Box.

Taxa participare – 60 lei
Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit.
Locurile sunt limitate. Rezervă-ți un loc acum: http://bit.ly/2tnflm2

Dan Isai a revoluționat piața din România în 2012, odată cu deschiderea primului Salad Box, un concept de restaurant construit exclusiv în jurul ideii de salată. De la un mic punct deschis în Iulius Mall Cluj, Salad Box înseamnă, în prezent, o rețea de peste 60 de restaurante deschise în Europa, Africa și America. 

2015 – a fost numit de catre EY Emerging Entrepreneur of the Year
2016 – a fost numit „Champion In Business” de către PwC
– intră în clasamentul Forbes „30 sub 30”
– Salad Box e numit „Best International Expansion” de către Business Review
– Dan Isai a fost inclus în catalogul Top100 Greatest Living Business Minds de către Forbes.

Chiar dacă pentru publicul larg numele lui Dan Isai este automat asociat cu Salad Box, antreprenorul clujean este implicat în mult mai multe companii care acționează, în principal, în domeniul HoReCa, dar nu numai. Dan Isai este co-fondator al Narcoffee, rețea națională de cafenele care, de la sfârșitul anului trecut, a deschis și prima franciză internațională la Praga, co-fondator în rețeaua de restaurante Pep & Pepper și multe altele.

Povestea Salad Box a început în aprilie 2012, în Cluj Napoca, cu patru angajați, într-o încăpere de aproximativ 15 metri pătrați, își amintește Dan Isai, directorul executiv și fondatorul  Salad Box. Ideea business-ului a apărut din dorința de a acoperi un gol pe piaţa românească la momentul respectiv: nevoia de mâncare sănătoasă, proaspătă, servită rapid, dar și la prețuri accesibil. „Am văzut nevoia de a oferi salată ca produs principal, într-o țară în care salata este văzută doar ca produs secundar”. Investiţia iniţială pentru primul punct, mai mic ca dimensiuni, situat în Iulius Mall Cluj-Napoca, a fost de aproxi­mativ 20.000 de euro. Citeste mai mult

Taxa de participare este de doar 60 lei.
Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit.
Studenții se bucură de discount 50% la eveniment cu codul: STUDENT.
Înscrieri: http://bit.ly/2tnflm2 


Despre organizator
Maramureș Business Club este cel mai dinamic și mai reprezentativ club de antreprenoriat din regiunea Maramureș – Satu Mare, având peste 45 de membri, antreprenori și manageri din diverse industrii. Maramureș Business Club este cel mai mare organizator de evenimente business din regiune și are că principala misiune dezvoltarea spiritului antreprenorial în Maramureș și în regiune.

Dan Isai, SaladBox la Baia Mare

Register