Event description

Maramureș Business Club îl aduce la Baia Mare, în 20 Iunie, pe unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români, Voicu Oprean (Fondator și CEO al AROBS Transilvania Software). În cadrul evenimentului “Time To Talk Business”, antreprenorii și specialiștii din Baia Mare vor avea ocazie să interacționeze cu invitatul special, să-i descopere parcursul antreprenorial, să primească recomandări de business, și să afle viziunea despre viitor și despre România a lui Voicu Oprean.

Voicu Oprean a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică și Calculatoare. Fiind un susținător al „învățării continue”, CEO-ul AROBS are un EMBA de la WU Wien și participă la programe de dezvoltare atât la Harvard Business School, cât și la London Business School. Voicu este de trei ori finisher în competițiile internaționale Iron Man.

Formula sa câștigătoare este CQ [IQ + EQ + TQ + BQ]

Unde:

IQ – învățare rapidă

EQ – Inteligență emoțională

TQ – Oamenii deasupra Tehnologiei

BQ – Fii rapid

CQ – Creativitate

În 1998, Voicu a început cu o mică echipă de 10 colegi și a construit AROBS, una dintre puținele companii de capital românești de 100% care s-a extins la nivel internațional. Suntem acum peste 800 de colegi în cele 7 birouri din România și 6 filiale internaționale din Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Despre antreprenoriat, Voicu afirmă: „Am susținut mediul de afaceri și comunitatea antreprenorială de peste 20 de ani, din 1998, când am creat Software-ul AROBS Transilvania. Sunt convins că unul dintre motoarele pentru fiecare dezvoltare comunitară este spiritul antreprenorial și mă angajez să sprijin inovarea. Voi încuraja întotdeauna tinerii antreprenori să facă tot posibilul atunci când găsesc ceva care funcționează, atunci când lucrurile merg bine. Pentru a renunța la atitudinea defensivă, concentrați-vă pe câștiguri și oportunități.”

Locație eveniment: sala Onyx, Hotel Mara
Rezervă-ți locul acum!
Numărul de locuri este limitat.
Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit.

 

PARTENER PRINCIPAL

Harpoon Agentie Social Media Baia Mare

PARTENER MOBILITATE

LOGO ATP MOTORS

PARTENER CAZARE

logo hotel magus baia mare

 

Register

Speakers

Videos

More