Event description

Cine este Bogdan Bumbuk?

Afla cine este mintea din spatele PGA Electric si care au fost pasii care l-au adus pe fondatorul acesteia de la 0 la 10 milioane de euro si aproape 200 de angajati. 

Taxa participare – 60 lei
Rezerva-ti un loc acum!

Vino sa-l cunosti personal pe antreprenorul Bogdan Bumbuk, unul dintre cei mai prolifici antreprenori din domeniul productiei de cabluri si echipamente pentru energia electrica.

Din 2001 si pana in prezent, PGA Electric si-a asigurat o pozitie de LIDER in zona sa geografica (jud.Maramures, Satu Mare,Bihor si Salaj), extinzandu-si aria de acoperire pe tot cuprinsul tarii (Cluj Napoca, Galati, Timisoara, Pitesti, Bacau, Constanta, Craiova si Bucuresti)

Vino la “Time To Talk Business”, la EuroHotel, in 26 octombrie (joi), de la ora 18:00.
Evenimente „Time to Talk Business” sunt realizate cu sprijinul Bancii Transilvania. 

Taxa de participare este de doar 60 lei. 
Membrii Maramures Business Club au acces gratuit.
Studentii se bucura de discount 50% la eveniment cu codul: STUDENT.

Despre organizator

Maramures Business Club este cel mai dinamic si mai reprezentativ club de antreprenoriat din regiunea Maramures – Satu Mare, avand peste 40 de membri, antreprenori si manageri din diverse industrii. Maramures Business Club este cel mai mare organizator de evenimente business din regiune si are ca principala misiune dezvoltarea spiritului antreprenorial in Maramures si in regiune.

Evenimentele “Time To Talk Business” sunt organizate cu sprijinul partenerilor de la Banca Transilvania.

PARTENER:

PARTENER TEHNOLOGIE:

logitech

PARTENER BIROTICA:

Toby Papetarie

 

Register

More