Event description

Maramureș Business Club îl aduce la Baia Mare, în 11 Octombrie, pe unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români, Dragoș Anastasiu. În cadrul evenimentului “Time To Talk Business”, antreprenorii și specialiștii din Baia Mare vor avea ocazie să interacționeze cu invitatul special, să-i descopere parcursul antreprenorial, să primească recomandări de business, și să afle viziunea despre viitor și despre România a lui Dragoș Anastasiu.

Dragoș Anastasiu este Președintele Grupului Eurolines România, care reunește cea mai mare rețea de agenții de turism din țară și unul dintre cei mai importanți transportatori rutieri de persoane. Din 2011, rețeaua de agenții a grupului Eurolines reprezintă brandul TUI în România, cel mai cunoscut jucător din piața turistică la nivel mondial iar din 2015 a intrat în industria hotelieră, prin achiziția unui resort de 4 stele în Delta Dunării, Green Village.

A hotărât să devină antreprenor în urmă cu 23 ani, abandonând o carieră sigură și confortabilă de doctor în Germania, în favoarea unei oportunități de business apărute din senin în România. De atunci, s-a implicat activ în crearea și dezvoltarea mai multor firme – tour operare și servicii de rent a car, taxi și servicii de leasing, imobiliare și dezvoltare IT.

Sub conducerea sa, Touring Eurolines s-a dezvoltat continuu, fiind astăzi un grup de referință în transporturi și turism din România. În afara granițelor țării a dezvoltat afaceri în Germania și în Moldova. Grupul Eurolines este alcătuit astăzi dintr-un număr de 20 companii.

A fost mereu implicat în activități asociative, întâi ca Președinte al Asociației Cărăușilor Particulari (ACPR), apoi caPreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), încercând, prin proiecte colective, să ajute la evoluția industriilor reprezentate.

În prezent este Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, membru  al Romanian Business Leaders , Membru al Coaliției Pentru Dezvoltarea României.

Evenimentele din seria „Time To Talk Business” sunt susținute de BANCA TRANSILVANIA, banca oamenilor întreprinzători.

Evenimentul se va desfășura în sala Onyx din cadul Hotelului Mara din Baia Mare.

Numărul de locuri este limitat.  Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit.

PARTENER TRANSPORT

autonom rent a car

Register

Videos

More