Event description

In 18 Februarie, Maramures Business Club organizează o nouă ediție a evenimentului „Time To Talk Business”, unde cei mai importanți lideri din business-ul autohton vin să-și prezinte povestea antreprenorială, să inspire și să dialogheze cu mediul de business local. 

De data aceasta, avem onoarea să-l avem invitat pe domnul Liviu Stoleru, Președintele Consiliului de Administrație si CEO la CEMACON S.A.. 

Liviu Stoleru a acumulat o experienţă de peste 18 ani în management, vânzări, marketing şi distribuție în FMCG, industria petrolieră şi cea a materialelor de construcţii. Şi-a început cariera în cadrul Philip Morris, companie pe care o consideră o veritabilă şcoală de management.

A venit la conducerea Cemacon în urmă cu zece ani cu dorinţa de a reinventa o afacere de succes în vremuri de criză, pentru a schimba destinul companiei şi a împiedica intrarea acesteia în insolvenţă. A lansat şi coordonat cea mai amplă reorganizare de business a unei companii româneşti, în urma căreia Cemacon a ajuns să fie cel mai competitiv jucător din piaţa de zidărie din România. Astăzi, Cemacon este parte din grupul DEDEMAN. 
 
Taxa de participare: 70 lei
Locație eveniment: Hotel Magus****
Rezervă-ți locul acum!
Numărul de locuri este limitat.
Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit.
PARTENER PRINCIPAL: Harpoon
Partener Cazare: Magus Hotel
Partener Transport: ATP Motors
Partener: ZETEA
 

Register

Videos

More