Event description

A fost primul eveniment lunar din seria „Time to Talk Business”, dedicat exclusiv membrilor Maramures Business Club. Accesul la acest eveniment a fost gratuit si deschis tuturor celor interesati de clubul de afaceri. Am avut onoarea de a-l avea invitat special pe dl. Ciprian Ghise, director general al Indeco Soft, cea mai mare companie IT din N-V tarii si din Maramures, care a sustinut o prezentare intitulata”10 Lectii si sfaturi din experienta de manager”. Participantii au avut oportunitatea de a se prezenta, de a-si prezenta afacerile/companiile si de a pune bazele unor noi contacte profesionale.

Programul evenimentului:

17:45 – 18:15 Inregistrarea participantilor

18:15 – Prezentarea clubului de afaceri Maramures Business Club (Speaker: Ciprian Borsan, fondator MBC)

18:30 – Prezentarea participantilor. (Fiecare participant va avea la dispozitie 140 de secunde pentru a se prezenta ca persoana, si pentru a-si prezenta afacerea sau compania pe care o reprezinta.)

19:00 – Prezentarea „10 Lectii si sfaturi din experienta de manager” sustinuta de invitatul special al serii, dl. Ciprian Ghise, director general al companiei Ideco Soft (IT) din Baia Mare.

19:20 – Discutii (sesiune de Q&A) intre dl. Ciprian Ghise si participantii la eveniment.

19:50 – Pauza (small talk si socializare)

20:00 – Prezentarea si dezbaterea concluziilor celor mai recente studii privind mediul antreprenorial din Romania: „Afacerea de familie, un model sustenabil pentru secolul 21” realizat de PwC, si „Antreprenorii Vorbesc” realizat de E&Y. (Speaker: Ciprian Borsan, fondator MBC)

20:20 – Sesiune de Business Networking (schimb de carti de vizita si solicitari de referinte).

21:00 – Incheierea evenimentului

Invitatul Special al primei intalniri a Maramures Business Club a fost dl. Ciprian GhiseDirector General al Indeco Soft SRL, cea mai mare companie IT din Baia Mare. Acesta a sustinut prezentarea “10 Lectii si sfaturi din experienta de manager” si a dialogat cu participantii.

 

Register

Speakers

Ciprian Borsan

Ciprian Borsan

  • Maramures Business Club
  • Fondator / Online Marketing Specialist