Event description

Maramureş Business Club organizează joi, 22 Octombrie 2015, cu începere de la ora 18:00, o nouă ediţie a evenimentului Time to Talk Business. Avem onoarea şi plăcerea să-l avem invitat special pe Ştefan Dărăbuş, Director Regional Europa Centrală şi de Sud la Hope and Homes for Children UK, una dintre cele mai mari şi mai active fundaţii din Europa.

A început să lucreze pentru Hope and Homes for Children România ca project manager în anul 1997, după care, din 1999, a fost numit Director pe judeţul Maramureş, ajungând Director Naţional al fundaţiei din anul 2003. Încă de la începutul muncii sale în cadrul fundaţiei a fost implicat în programe educaţionale pentru copiii reintegraţi în familiile naturale, în programe naţionale şi internaţionale pentru copii cu dizabilităţi din serviciile dezvoltate de HHC România, dar şi în proiecte de strângeri de fonduri derulate împreună cu companii şi fundaţii internaţionale.

Expertiza sa constă şi în management strategic pentru partenerii din Belarus, Ucraina, Republica Moldova, Bosnia şi Rwanda. În acest sens, a participat în februarie 2006 la o expediţie de 10 zile pe vârful Kilimanjaro, care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru proiectele derulate în Europa de Est şi Africa, reuşind la final să adune suma de 25.000 Euro.

Pe Ştefan Dărăbuş îl puteţi urmări şi pe blogul său: www.stefandarabus.ro

Evenimentul va avea loc la Teatrul independent Artscape situat pe strada George Cosbuc Nr. 14A.

Taxa de participare va fi de 60 lei.

Toate incasările vor constitui donație pentru ajutorarea unei tinere mame (Alina) cu doi copii, care are în grijă şi pe fratele ei de 14 ani.

Alina este o tînără de 20 de ani extrem de vulnerabilă însă cu o forță interioară ieșită din comun. Alina, este mama a două fetițe, Clara, 1 an și Daniela, 2 ani. Alina iși crește singură cele două fetițe dar și pe fratele acesteia care este încă minor. Mama copiilor a părăsit țara iar tatăl nu este o persoană responsabilă și a pus deseori bunăstarea copiilor în pericol. Fundația HHC o sprijină pe Alina cu donații constând în alimente, scutece pentru fetițe, îmbrăcăminte, jucării, medicamente. În prezent, Alina este în căutarea unui loc de muncă, iar fetițele sunt duse la creşă.
Nevoi:
– loc de muncă
– alimente și îmbrăcăminte, jucării pentru cele două fetițe
– lemne de foc pentru încălzirea locuinței

Eventbrite - Time to Talk Business #10. Invitat special Stefan Darabus (HHC Romania)

 

eveniment Stefan Darabus HHC Maramures Business Club

Schedule

Videos

More