Event description

Revenim din concedii si ne intoarcem cu forte proaspete in companiile noastre. Dezvoltarea, consolidarea, cresterea cifrei de afaceri si a profiturilor pe baze sanatoase ne preocupa zi de zi. Asa ca intalnirile lunare Maramures Business Club sunt locul propice unde putem invata, putem sa facem business networking, putem sa ne dezvoltam personal si putem cunoaste oameni de afaceri care ne impartasesc din experienta lor.

La editia din 3 Octombrie (joi), participantii vor avea ocazia sa asculte si sa interactioneze cu un invitat special: Cristina Varo, coach si trainer in relatii interumane, colaborator al Institutului Kutschera din Austria, va veni la evenimentul clubului de afaceri cu un curs demonstrativ intitulat „Starea interioara si Succesul Personal”.

Te-ai gandit vreodata care e legatura intre starea ta interioara si succesul pe care il ai? Sau cum de unii oameni reusesc, cu usurinta, sa obtina ce isi doresc, in timp ce altii raman blocati, “indragostiti” de problemele lor? Imi propun ca prin aceasta tema sa patrundem in patria gandurilor si filtrelor noastre interioare astfel incat, la final, tu sa decizi ce este mai potrivit pentru tine si ce alegi? Incotro vrei sa iti indrepti atentia si cum vrei sa dai viata vietii tale?… Cu drag, Cristina.

Speakers

Register

Schedule

03/10/2013
6:40 PM

Videos

More