Event description

 

Maramures Business Club organizeaza miercuri, 28 SEP 2016, cu incepere de la ora 18:00, o noua editie a evenimentului Time to Talk Business. Avem onoarea si placerea sa o avem invitata pe Laura Maxim – Fashion Blogger si Antreprenor.

Laura Maxim este cel mai cunoscut si in voga blogger de fashion din Baia Mare, cu peste 100.000 de urmaritori pe Instagram si Facebook. Dupa o experienta de cativa ani in jurnalism, Laura a ales sa faca trecerea spre antreprenoriat lansand Laura Maxim Bags (productie genti) si Laura Maxim Leathers (productie haine din piele). Astazi, Laura Maxim isi foloseste puterea brandului personal dezvoltat in ultimii ani si reteaua de contacte pe care si-a creat-o in randul bloggerilor de fashion pentru a-si dezvolta afacerea dedicata sexului frumos.

Mama a doi minunati copii, blogger de fashion, si antreprenoare, Laura Maxim ne va impartasi despre puterea brandului personal, despre modelarea industriei modei de catre bloggerii de fashion, despre influencer marketing si utilizarea social media, si despre experienta ei in dezvoltarea propriei afaceri.

PROGRAM EVENIMENT

17:50 – 18:10 – Inregistrarea participantilor

18:10 – 19:00 – Dialog cu Laura Maxim, invitat special

19:00 – 19:30 – Sesiune de Q&A

19:30 – 20:00 – Business Networking

Register

Rezerva-ti locul pentru intalnirea cu Laura Maxim.