Event description

Locatie: Millennium Business Center, sala M1, Str. Vasile Lucaciu Nr. 2

Data: 16 Mai 2017 (marti), ora 18:00

Taxa de participare: 60 lei

  • Vrei sa inveti de la cei mai de succes antreprenori din Romania?
  • Vrei sa afli ce sta la baza succesului lor si cum au dezvoltat afaceri de milioane de euro?

Te asteptam in 16 Mai, la Time To Talk Business, unde il avem ca invitat special pe antreprenorul Marcelus Suciu, fondatorul si proprietarul Marty Restaurants, unul dintre cei mai dinamici antreprenori din Transilvania in domeniul HoReCa.

Vei interactiona cu Marcelus Suciu si vei afla de la el care a fost parcursul sau antreprenorial, ce sta la baza succesului sau, care sunt esecurile pe care le-a avut in business, si care sunt cele mai importante lectii pe care le-a invatat din toata experienta sa antreprenoriala.

marcelus suciu marty presa

Cine este Marcelus Suciu?

Povestea lui Marcelus Suciu incepe in 1992, pe cand avea doar 15 ani, cand a plecat in SUA cu doar 300 dolari. S-a angajat si a ramas 8 ani pe continentul american, a absolvit studiile la De Anza College si San Jose State University, iar in 2000 s-a intors la Cluj unde astazi face milioane de euro in HoReCa.
Acum conduce o afacere de aproape 10 milioane de euro si vrea sa multiplice modelul la nivel national. Primul business deschis in 2000, in urma unei investitii de 40.000 de dolari, a fost o brutarie – Marty Pan. A urmat in acelasi an primul restaurant din lant.

Marcelus Suciu conduce grupul Marty, format din restaurantele cu acelasi nume, dar si prima prajitorie de cafea din Transilvania – Prajitoria Olivo – cafeneaua Olivo Cafe si bistro Bujole. In prezent, lantul Marty este format din opt restaurante. In plan sunt trei noi locatii in curs de pregatire, care vor aduce un plus de 20% pentru cifra de afaceri in 2017. Pentru 2017, proprietarul grupului Marty a bugetat investitii de circa un milion de euro. In grup lucreaza in prezent 500 de angajati, dintre care 420 pe partea de restaurante.

Te asteptam la “Time To Talk Business”, la Millennium Business Center, sala M1, in 16 Mai (marti), de la ora 18:00.

Taxa de participare este de doar 60 lei.

marcelus suciu marty narcoffee

Despre organizator

Maramures Business Club este cel mai dinamic si mai reprezentativ club de antreprenoriat din regiunea Maramures – Satu Mare, avand peste 40 de membri, antreprenori si manageri din diverse industrii. Maramures Business Club este cel mai mare organizator de evenimente business din regiune si are ca principala misiune dezvoltarea spiritului antreprenorial in Maramures si in regiune.

Evenimentele „Time To Talk Business” sunt organizate cu sprijinul Banca Transilvania.

logo banca transilvania

Register

Speakers

More