Event description

BT_banner_web_720x90px

Continuam seria intalnirilor clubului unde avem invitati antreprenori cu experienta. Intalnirea din aceasta luna va avea loc in 30 Ianuarie (joi), cu incepere de la ora 18:00, in aceeasi locatie, hotelul Diafan din centrul vechi.

Invitatul special care ne va onora cu prezenta si ne va impartasi din experienta sa de afaceri va fi domnul Tiberiu Markos, Director Executiv al companiei Technosam SRL din Satu Mare. Absolvent al Facultatii de Electrotehnica din Iasi si al unor programe europene de dezvoltare manageriala, domnul Markos este membru si vicepresedinte al Asociatiei Economice Romano-Germana din Satu Mare si membru in Consiliul Director al Camerei Mestesugarilor din Satu Mare.

Compania Technosam a fost fondata in 1997, are 35 de angajati si o cifra de afaceri de cca. 1 milion de euro. Ca si obiect de activitate, Technosam SRL dezvolta aplicatii la cheie (proiectare, executie, montare, punere in functiune, service, livrare piese de schimb) pentru automatizari industriale (electrice, pneumatice, hidraulice), infrastructura de apa potabila si uzata si pentru proiecte de eficienta energetica. Printre clientii importanti mentionam urmatorii: CNH, Draexlmaier, Comau, Contitech, Zollner, Anvis, Gotec, Autonova, Mondiala, Siha, Karo, Polipol, Friesland, Molkerei, Ave Impex, Sam Mills, Abo Mix, Casco, Tauril, Plastica, Electrolux, Unio, Ceprom, Polilemn, etc.

Taxa de participare pentru persoanele care nu sunt membri in Maramures Business Club este de 60 lei. Se va plati in momentul intrarii la eveniment.

Eventbrite - Time To Talk Business 7

Speakers

Schedule

Videos

More