Event description

Vino să-l cunoști personal pe antreprenorul Ferenc Korponay (fondatorul Maravet), unul dintre cei mai prolifici antreprenori din domeniul medicamentelor, suplimentelor, echipamentelor medicale și a hranei veterinare.

Cine este Ferenc Korponay?
Află cine este mintea din spatele Maravet (Cifra de afaceri 2016 = 30 milioane EUR) și care a fost parcursul sau antreprenorial.

Taxa participare – 60 lei
Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit.

MARAVET S.A. are o istorie de 20 ani, începându-și activitatea în februarie 1998, când s-au făcut primele demersuri pentru înregistrarea în România a primelor medicamente de uz veterinar din portofoliu.
De atunci și până acum, compania numără în portofoliu peste 22.000 de produse, ajungând la o cifra de afaceri de aproape 30 mil. Euro.
Cu o capacitate de livrare a produselor între 24-48 de ore de la plasarea comenzii, Maravet își propune în continuare dezvoltarea gamei de produse inovative în domeniul veterinar.

Cu aproximativ 2 ani în urmă, gigantul farmaceutic Henry Schein USA a intrat în compania Maravet SA, deținând o participație de 50%. Compania este listată pe piața bursieră Nasdaq din New York, numără nu mai puțin de 22.000 de angajați, în peste 34 de țări și cumulează vânzări anuale de peste 11 miliarde USD/anual.

Vino la “Time To Talk Business”, la Hotel Magus, în 28 Februarie (miercuri), de la ora 18:00.
Evenimentele „Time to Talk Business” sunt realizate cu sprijinul Băncii Transilvania.

Taxa de participare este de doar 60 lei.
Membrii Maramureș Business Club au acces gratuit.
Membrii Satu Mare Business Club se bucură de 30% discount la eveniment.
Studenții se bucură de discount 50% la eveniment cu codul: STUDENT.

Despre organizator

Maramureș Business Club este cel mai dinamic și mai reprezentativ club de antreprenoriat din regiunea Maramureș – Satu Mare, având peste 40 de membri, antreprenori și manageri din diverse industrii. Maramureș Business Club este cel mai mare organizator de evenimente business din regiune și are că principala misiune dezvoltarea spiritului antreprenorial în Maramureș și în regiune.

Partener eveniment

bt club logo

Register