Event description

Maramureș Business Club, împreună cu partenerii săi de la EXEC-EDU, vă invită să participați la webinarul “Avantajul Competitiv prin strategie și management performant” ce va fi susținut de prof. Dr. Lavinia Rașcă, CEO EXEC-EDU, membru fondator ASEBUSS (primul prgram MBA lansat în România) și un renumit consultant de business. 

Accesul la webinar este gratuit. 

Webinarul se va desfășura în 23 Iulie (joi), cu începere de la ora 17:30 și va avea o durată de 90 minute.

Locurile sunt limitate iar participarea este validată prin completarea unui scurt chestionar online și înscrierea în formular. 

PARTENER MARKETING: 

Cui se adresează acest webinar?

  • > antreprenorilor;

  • > managerilor de top;

  • > managerilor de departament;

  • > liderilor din companii locale sau multinaţionale, cu responsabilităţi în elaborarea şi/sau implementarea strategiei companiei

 

Despre trainer:

Prof. Dr. Lavinia Rașcă a lucrat cu peste 10.000 de manageri și antreprenori în programe EMBA/MBA, în programe PHARE, ACDI, USAID, EU, că și în training-uri personalizate. S-a pregătit la mari școli de business și este doctor în managementul IMM-urilor. Autoare/co-autoare de cărti și articole, speaker la conferințe și emisiuni radio-TV. Directorul general EXEC-EDU și Președintele Consiliului de administrație EXEC-EDU.

Susține programe de management strategic, HR, antreprenoriat, leadership, first time manager, productivitate.

La ASEBUSS, ca membră fondatoare, membră în consiliul consultativ şi profesor în programul Executive MBA, a participat la creşterea permanentă a calităţii şi reputaţiei acestuia şi a contribuit la perfecţionarea celor 1000+ manageri cu care a lucrat în clasă şi care sunt acum membri recunoscuţi ai comunităţii de business din România.

Register

More