Finantare pentru afacerea ta prin Femeia Manager 2015

Pe site-ul Directiei Politici Antreprenoriale si Implementare Programe pentru IMM (www.aippimm.ro) a aparut anuntul referitor la data de lansare a Programului pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager (Femeia manager) 2015.

Astfel, incepand cu data de 17 septembrie 2015 ora 10.00 va fi activa pe site-ul www.aippimm.ro aplicatia de inscriere in cadrul Programului Femeia Manager 2015.

Documentaţia programului se poate consulta si descarca de aici: Documentatie Femeia Manager 2015

femeia antreprenor program finantare romania

Prin Program, beneficiarii eligibili (microintreprinderi, PFA sau II, detinute sau conduse de femei) primesc o valoare a AFN de maximum 90%, dar nu mai mult de 50.000 lei pentru fiecare beneficiar. Contributia proprie este de minim 10%.

Inscrierea in program, solicitarea acordului de principiu pentru finantare si completarea planului de afaceri in vederea obtinerii finantarii se fac on-line pe site-ul www.aippimm.ro .
In vederea inscrierii in cadrul Programului in această sesiune, operatorul economic va completa si transmite on-line planul de afaceri incepand cu ora 10.00 a primei zile de inscriere (joi, 17 septembrie 2015), timp de 5 zile calendaristice, pana la ora 20.00 a ultimei zile de inscriere (luni, 21 septembrie 2015), cu posibilitatea prelungirii pana la epuizarea bugetului alocat programului.

Admiterea in Program se va face in ordinea punctajului obtinut la evaluarea planurilor de afaceri on-line. Grila de evaluare se poate consulta la finalul fisierului continand modelul planului de afaceri (anexa 3).
Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu la finantare fiind de 60 de puncte din maxim 100 de puncte posibile.

Bugetul alocat Programului pentru anul bugetar 2015 este de 1.000.000 lei, pentru acordarea de alocatii financiare neramursabile.
Prin implementarea Programului, se estimeaza acordarea de ajutor de minimis unui numar de minimum 20 de beneficiari.

Descarca