Incepe un nou sezon de Maramures Business Club!

Ti-am lipsit? Revenim cu maxima energie si un nou format pentru club, dupa o bine meritata pauza programata pentru concediile de vara. Speram ca ti-ai incarcat bateriile si te-ai intors cu idei proaspete pentru afacerile si proiectele tale!

Asa cum aminteam si mai sus, pentru noul sezon de Maramures Business Club am pregatit un nou format. Acesta vine ca raspuns la solicitarile membrilor de a inmulti intalnirile clubului si de a facilita o mai buna interactiune intre acestia.
In concluzie, am decis ca pentru noua perioada sa ne concentram pe:

  • intarirea legaturilor dintre membri,
  • sa accentuam caracterul exclusivist al clubului,
  • sa transformam nevoile de dezvoltare ale membrilor intr-un program de dezvoltare a competentelor antreprenoriale si a abilitatilor soft,
  • sa facilitam intalnirile cu antreprenori si specialisti reprezentativi pentru mediul de afaceri din Romania,
  • sa ne implicam mai puternic in viata comunitatii prin sprijinirea dezvoltarii spiritului antreprenorial in randul elevilor si studentilor din Maramures, si a tinerilor din mediul rural.

Intalnirile periodice ale Maramures Business Club se vor desfasura de doua ori pe luna (vineri), la micul dejun (in prima faza vom testa eficienta intervalului orar 8:00 – 9:30), in locatii pe care le vom anunta in prealabil. In cadrul fiecarei intalniri, fiecare membru va prezenta progresul afacerii sau proiectului pe care o/il desfasoara, va solicita referinte (daca este cazul) sau va putea solicita sfaturi de la ceilalti membri privind chestiuni ce tin de bunul mers al afacerii sau proiectului lor. Totodata, va exista o tema de business, de utilitate, pentru fiecare intalnire, cu o scurta introducere din partea mea, urmand ca fiecare membru sa-si expuna opinia privind tema din perspectiva experientei sale (in maxim 3 minute). La aceste intalniri vor fi periodic si invitati speciali, antreprenori cu vasta experienta, specialisti si performeri in domenii variate ca arta, sportul, medicina, mediul academic, stiinta, mass-media, etc..

Pentru ca dorim sa investim in dezvoltarea membrilor Maramures Business Club, am ajuns la concluzia ca aceste demersuri se pot transforma in realitate cu o noua taxa de membru care pentru perioada sezonul 2014 – 2015 urmeaza sa fie de 800 lei (taxa anuala) si de 500 lei (taxa semestriala).

Mai sunt si alte surprize… insa toate la timpul potrivit.
Prima intalnire a clubului din noul sezon va avea loc vineri, 19 Septembrie, cu incepere de la ora 8:00, in „La Palincie”. Detalii eveniment: http://on.fb.me/1spQyB6

Te asteptam!

Pentru antreprenorul din tine!

Cele mai bune ganduri,
Ciprian Borsan
Fondator Maramures Business Club