Maramures Business Club este partener al evenimentului Cluj Business Days din 25-26 Septembrie 2013

Clubul de afaceri Maramures Business Club anunta stabilirea parteneriatului cu organizatorii evenimentelor Business Days. Primul eveniment unde se va consuma aceasta colaborare va fi Cluj Business Days din perioada 25-26 Septembrie 2013, ce va fi gazduit de Grand Hotel Italia.

Membrii clubului Maramures Business Club beneficiaza de un discount de 50% la cumpararea tichetelor de acces la eveniment. Asadar, membrii clubului sunt rugati sa ne trimita un email la ciprian@maramuresbusinessclub.ro cu subiectul „Cluj Business Days” prin care sa ne solicite codul de discount.

Website-ul evenimentului: cluj.businessdays.ro

Comunitatea de afaceri din Cluj si din intreaga zona centrala a tarii va avea ocazia sa se conecteze la preocuparile si solutiile de ultima ora legate de succesul in business, alaturi de 60 de speakeri de top din tara noastra (antreprenori, manageri din companii de top, investitori, experti in diverse domenii). Discutiile, reunite sub tema generica „Antreprenoriat si management de succes”, vor fi prilejuite de cele 16 workshopuri, 4 conferinte si 4 mese rotunde din cele doua zile ale evenimentului.

“La editia de la Cluj Napoca, preocuparea noastra de a sustine dezvoltarea start-up-urilor in Romania prinde noi valente. Am creat astfel noi oportunitati prin care sa ii ajutam pe antreprenorii aflati la inceput de drum. Actiunile gandite in acest sens sunt concentrate pe trei directii: testarea ideii de afaceri, produsului sau serviciului, beneficiind de prezenta si feedback-ul audientei, intalniri cu investitori si mentori, precum si promovarea afacerii prin prezentari de 3 minute  in fata antreprenorilor si a managerilor prezenti”, spune Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

Cu o arhitectura unica in Romania, evenimentele Business Days le ofera participantilor posibilitatea de a asimila informatii pe trei paliere, astfel incat sa aiba un castig triplu: inspiratie, idei si posibili parteneri de afaceri:

* Conferinte – care au rolul de a-i incarca de energie pozitiva pe cei prezenti si a le oferi idei, prin analize ale tendintelor si ale oportunitatilor de dezvoltare;

* Workshopuri – care au rolul de a dezvolta abilitati prin schimb de experienta si interactivitate. Focusul se pune pe componenta practica, pe studii de caz si sesiuni de intrebari si raspunsuri, prin care participantii pot sa-si prezinte problemele pentru a gasi idei, solutii si chiar resurse pentru a le rezolva;

* Sesiunile formale de business networking – cu rolul de a genera oportunitati de business si de a identifica potentiali parteneri sau colaboratori. Stabilirea intalnirilor la eveniment este facilitata prin aplicatia mobila meet me, utilizata de  participantii interesati de a face matchmaching la locul evenimentului.  Aplicatia meet me dezvoltata de organizatori permite cautarea, filtrarea si sortarea bazei de date a participantilor, dupa 4 criterii: domeniu de activitate, functie, companie si nume.

 

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati din lumea afacerilor precum Andy Szekely, Marius Ghenea, Bogdan Olteanu, Dragos Anastasiu, Mihai Stanescu, Florentin Banu, Felix Daniliuc, Marius Radu, Simona Baciu, Mihaela Rus, Madi Radulescu, Sorina Bradea, Amalia Sterescu, Marius Stefan, Gabriel Biris, Eusebiu Burcas, Marcel Borodi, Ovidiu Toader, Gabriel Balogh, Catalin Stefanescu, Alexis Bonte. Lista completa si detalii despre speakeri, program, precum si modalitatile de acces sunt disponibile pe site-ul cluj.businessdays.ro.

 

Cluj Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting. ADeSCO este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Cluj Business Days