Membrii Maramures Business Club sunt invitati la TEDx Cluj din 2 Noiembrie 2013

Avem o veste minunata pentru membrii Maramures Business Club. Organizatorii conferintei TEDx Cluj, care va avea loc in 2 Noiembrie (sambata), le ofera membrilor clubului un discount de 30% din pretul biletului „regular” (49 eur).

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.tedxcluj.com/join, codul se aplica biletului „regular” iar in momentul selectiei este un camp de discount code unde se introduce „Maramures30„. Termenul de valabilitate este pana luni, 28 Octombrie 2013, asa ca va recomandam sa va inscrieti cat mai repede.

tedx-cluj

TEDxCluj iti poate schimba viata. Iti poate inspira dorinta de schimbare si capacitatea de a fi un exemplu pentru altii, de a schimba in bine lucurile cu care te-ai obisnuit.

Vino si TU in comunitatea oamenilor neobisnuiti!

Pe 2 noiembrie, la TEDxCluj, ia parte la cea mai mare intalnire a oamenilor valorosi si pregateste-te sa fii inspirat!

TEDxCluj aduce in al 4-lea an consecutiv experienta evenimentelor TEDx cu 20 de invitati alesi pe spranceana. (urmareste lista lor pe pagina TEDxCluj si www.tedxcluj.com).

Anul acesta, te invitam sa primesti IDEAS WORTH DOING. La TEDxCluj se vorbeste, dar intr-un fel care inspira la fapta, in felul acela special care face lucrurile sa se intample. La TEDxCluj pot avea loc intalniri providentiale intre oameni si idei, venite la momentul potrivit, oamenilor potriviti. Aici vei fi inspirat sa-ti iei in serios visele si aspiratiile, si odata ce faci asta, nu le poti pune inapoi in sertar. TREBUIE sa devina REALITATE.

Printre speakerii conferintei se numara:

Cristina Bazavan – jurnalist, a creat blogul cultural S!MPA și face cronica de cinema pentru Europa FM. A fost redactor șef al revistei Tabu.

Dragoș Bucurenci – doisprezece ani de experiență în presa scrisă și șapte ani în televiziune. Blogul lui este între primele cele mai influente 30 de bloguri din România.

Simona Noja – prim-balerină aplaudată în toată lumea, antreprenoare culturală, ambasadoare a valorilor autentice românești

Ioan-Aurel Pop – istoric pasionat și expert al epocii medievale, manager cultural și autor, este doctor în istorie și rector al Universității Babeș-Bolyai, membru al Academiei Române.

Carlos L Abbate – instructor de pilates și yoga a reușit să combine cele două tehnici pentru un stil de mișcare elegant și benefic, numit yogilates.

Aurora Martin – Senior adviser la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii în România