Mentorat pentru startupuri: 101 companii de la stres la succes

Proiectul “101 companii de la stres la succes” porneste de la observatia ca foarte multe dintre companiile noi, cu potential, trec printr-o faza de stagnare si nu reusesc sa faca saltul spre prosperitate. Scopul proiectului este sa ajute antreprenorii sa depaseasca acest prag si sa isi multiplice rata de crestere. Proiectul face parte din initiativele Fundatiei Romanian Business Leaders, dedicate antreprenoriatului.

RBL are o echipa de 33 de Antrenori de Business care vor sa se implice voluntar  si sa ofere directie si ghidaj antreprenorilor aflati la inceput. Sunt, la randul lor, antreprenori si lideri din business, modele vii ca se poate. Sunt oameni care inteleg provocarile cu care te confrunti, pentru ca, la randul lor, au trait experiente si emotii similare.

Echipa “101 companii de la stres la succes”coordonata de Sergiu Negut (Wanted Transformation), mai are in componenta sa pe: Aura Giurcaneanu si Raluca Soare (KPMG), Felix Patrascanu (FAN Courier), Eugen Voicu (Aviva Pensii), Costin Taracila (Allen Overy), Sorin Tranca (Friends Advertising), Dan Cirstea (United), Oana Paun (The Hub Bucuresti), Mugurel Stan (Asociatia Euro 26), Florin Visa (Raiffeisen Investment), Claudiu Vrinceanu (Wall-Street.ro), Marius Stefan (Autonom rent-a-car), Madalin Dobre (Pierre Audoin Consultants), Ioana Traista (Fundatia PACT), Dora Surugiu (Maastricht School of Management), Radu Manolescu (KM Trust), Sorin Axinte (GLUE), Marius Bostan (VMB Partners), Daniela Cretu (John Maxwell Team) si Andreea Rosca (Excel Communications).

Obiectivul antrenorilor RBL este sa conduca 101 companii de la stres la succes, in cadrul unui proces de mentorat la nivel national.

Daca esti antreprenor, ai o afacere profitabila cu minim 3 angajati si o cifra anuala de afaceri de peste 100.000 de euro, te poti inscrie in program.

Mai multe detalii despre proiect, precum si formularul de inscriere gasiti aici.

 (Sursa: School for Startups)