Maramures Business Club este partener OKEY

Incepand cu luna Iulie, Maramures Business Club este partener OKEY – o platforma de ERP creata de antreprenori pentru antreprenori, cu scopul de a sustine IMM-urile in gestionarea, planificarea si controlul eficient al proceselor si resurselor. Asfel, esti permanent la curent cu situatia companiei tale, ceea ce iti permite sa iti conduce afacerea oricand de oriunde.

download_20160722_124626

Care sunt beneficiile tale ca utilizator al platformei OKEY?

Eficienta sporta – functionalitatile platformei iti permit sa realizezi mai multe activitati intr-un timp scurt.

Cresterea capacitatii de dezvoltare  – prin eficientizarea modului de lucru, vei avea mai mult timp pentru a identifica noi oportunitati care sa te ajute sa-ti dezvolti afacerea.

Colaborare – toti utilizatorii au acces simultan la informatii, astfel ei pot lucra mai eficient.

Mobilitate si accesibilitate – poti accesa in timp real informatii detaliate si centralizate indiferent de locatia in care te afli, fara sa fii nevoit sa astepti inchiderea lunii ca sa poti lua decizii importante.

Siguranta – datele sunt stocate in cloud, in deplina siguranta.

Mai mult decat atat, pentru ca esti membru MBC, OKEY iti ofera 6 luni de gratuitate in care poti sa folosesti platforma. Tot ce ai de facut este sa te inregistrezi printr-un simplu click pe platforma OKEY. Cere linkul special trimitand un email la ciprian@maramuresbusinessclub.ro pentru a beneficia de 6 luni de gratuitate.

Daca inca nu esti membru MBC, dar ai participat la evenimente MBC, cei de la OKEY au o surpriza si pentru tine: 3 luni de gratuitate daca decizi sa te inregistrezi aici. 

IMPORTANT !! Daca ai un start-up cu vechime mai mica de 1 an, beneficiezi de 12 luni de gratuitate (oferta standard) la care se adauga bonusul de 3 respectiv 6 luni, in functie de statutul pe care il ai in cadrul MBC.