MMBC va ofera discounturi pentru participarea la Cluj Business Days

Si anul acesta continuam parteneriatul cu Business Days, oferindu-va posibilitatea de a va inscrie la cel mai mare eveniment de afaceri din Transilvania, Cluj Business Days, folosind codurile de discount puse la dispozitia voastra de organizatorii evenimentului.

Fiind al 15-lea eveniment organizat sub titulatura Business Days, evenimentul de la Cluj-Napoca se va desfasura in perioada 9-10 Iulie la Grand Hotel Italia. Sunt asteptati sa participe peste 1000 de antreprenori, manageri si profesionisti din intreaga regiune a Ardealului, care vor avea acces la conferinte si workshopuri sustinute de unii dintre cei mai buni speakeri din Romania si strainatate, si la sesiunile de business networking.

Folositi urmatoarele coduri de discount la inscriere:

mbc60 : Acest cod voucher se poate folosi la achizitia oricarui tip de acces si ofera un discount valoric de 60 de euro din valoarea tichetului de acces selectat. (Numar limitat: 10 coduri de discount)

mbc15 : Acest cod se poate folosi la achizitia oricarui tip de acces si ofera un discount procentual de 15% din valoarea tichetului de acces selectat.

 

Cluj Business Days vine in sprijinul dezvoltarii afacerilor printr-un mix complex de activitati:

* Temele debatute in cadrul conferintelor si workshop-urilor – in urma cercetarilor de piata si a interviurilor purtate cu oameni de afaceri din regiunea in care se va desfasura evenimentul, a rezultat ca principalele preocupari ale acestora sunt concentrate pe noi modalitati de a creste vanzarile, de a imbunatati relatia cu clientii existenti, pe managementul si coordonarea mai eficienta a echipelor, atragerea talentelor si mai ales mentinerea celor foarte buni in echipa, pe gasirea surselor accesibile de finantare, gestionarea eficienta a resurselor financiare, pe cresterea productivitatii, pe capacitatea de a folosi tehnologia pentru optimizarea si cresterea afacerilor, de a intelege legile care guverneaza afacerile, de a gestiona riscurile, de a dezvolta abilitatile de comunicare si de inter-relationare, de a intelege principiile corecte de branding si pozitionare. Toate aceste teme se vor regasi in temele manifestarilor din cadrul editiei 15 Business Days.

* Facilitati si programe de accelerare pentru startup-uri prin mentoring, cresterea afacerii, vanzare si marketing de produs.

* Sesiuni de business networking prin aplicatia meet me, intalniri si receptii internationale, la care vor participa comunitatile olandeze, austriece, nemtesti, unguresti, franceze dar si alte comunitati interesate sa dezvolte afaceri in zona;

* Workshop-uri speciale: „Leadership si muzica” (sustinut de Maestrul Giorgio Fabbri) si „Marketing and sales in the global context” (sustinut de Paul J.R. Renaud, Professor Maastricht School).

In plus, in cadrul evenimentului, va fi lansat Acceleratorul de vanzari, un proiect ce are rolul de a-i ajuta pe tinerii talentati in arta vanzarilor sa isi dezvolte abilitatile.

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata

 http://bit.ly/inscriere_Cluj_BD_mmbc

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati care au un cuvant de spus in lumea afacerilor, precum Wouter Reijers, Giorgio Fabbri, Orlando Szasz, Paul J.R. Renaud, Marius Ghenea, Felix Patrascanu, Dragos Anastasiu, Cristian Nacu, Sergiu Negut, Florentin Banu, Dan Berteanu, Amalia Sterescu, Dragos Bucurenci, Adrian Cioroianu, Voicu Oprean, Dan Pitic, Simona Baciu si multi altii.

Ne vedem acolo!