Parteneriat încheiat între Maramureș Business Club și ATP Motors, dealer autorizat Mercedes-Benz

In luna Mai a acestui an, mediul antreprenorial din Maramures a devenit mai puternic, in urma incheierii unui parteneriat strategic de mobilitate intre ATP Motors, dealer autorizat Mercedes-Benz si Maramures Business Club, cel mai important club de business din regiune.

Acest parteneriat marcheaza o noua etapa in colaborarea dintre cele doua organizatii si intareste pozitia ATP Motors, parte a grupului ATP Exodus, ca sustinator al spiritului antreprenorial si al antreprenorilor din judetul Maramures.

ATP Motors a pus la dispozitia organizatiei Maramures Business Club o limuzina Mercedes-Benz clasa C, pentru a sustine nevoia de mobilitate din cadrul proiectelor si evenimentelor de afaceri organizate la nivel regional. În calitate de partener oficial de transport, pentru o experienţă completă,  ATP Motors si-a luat angajamentul de suplimenta numarul de autoturisme Mercedes-Benz pentru transportul speakerilor invitati la evenimentele de afaceri organizate in 2019.

parteneriat maramures business club si atp motors

In urma semnarii parteneriatului, presedintele fondator al Maramures Business Club, domnul Ciprian Borsan a declarat: „Ne bucura faptul ca un brand auto puternic cum este Mercedes-Benz, prin partenerul ATP Motors, se alatura misiunii noastre de a dezvolta ecosistemul antreprenorial din judetul Maramures si din regiune. Prin asocierea de repere valorice comune, vom putea dezvolta noi evenimente si programe dedicate antreprenorilor din Maramures, prin forta de mobilitate pusa la dispozitie de ATP Motors, noul nostru partener. Romania are nevoie de un ecosistem antreprenorial puternic care va creea si mai multe locuri de munca si va ridica calitatea vietii romanilor. Parteneriatele sunt un pas important spre acest deziderat.”

“ATP Motors a oficializat în acest an susţinerea pe care o acordă activităţii Maramureş Business Club. Profesionalismul şi entuziasmul cu care reprezentanţii acestui club de afaceri au dezvoltat an de an proiecte frumoase, de actualitate, educative şi interesante în special pentru comunitatea locală, ne-au determinat să intrăm în parteneriat. 

Ne dorim să fie mai mult decat un exerciţiu de imagine pentru noi.  Mercede-Benz are un angajament pentru performanţe maxime.  Angajamentul ATP  Motors în tot ceea ce întreprinde la nivel de dealership nu este mai prejos. Ne dorim ca şi partenerii noştri să preia acest tip de angajament şi sa transmită valorile care stau la baza unei afaceri de succes – mai mare sau mai mică, important este sa fie una sănătoasă”, a declarat Adina Pruna,  Directorul de vânzări ATP Motors.

limuzina mercedes benz clasa c

Despre Maramureş Business Club:

Maramures Business Club este cel mai vechi si mai important club de antreprenoriat din regiune, fondat in 2013, la Baia Mare de către antreprenorul Ciprian Borșan. Clubul are ca misiune dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din judetul Maramures si este cel mai important organizator de evenimente pentru mediul de business din judet. In cei 6 ani de activitate, Maramures Business Club a dezvoltat proiecte dedicate antreprenorilor, a organizat peste 100 de evenimente de business si a lansat prima organizatie de antreprenoriat dedicata tinerilor din Baia Mare.

Despre ATP Motors:

ATP Motors activează în cadrul ATP Exodus Group din ianuarie 2008.  În cei peste 10 ani, dealership-ul a devenit o afacere de succes pe piaţa de profil din nord-vestul ţării dar nu numai. Mărcile auto pe care ATP Motors le-a preluat de-a lungul timpului în calitate de distribuitor autorizat:

Mercedes-Benz – centre autorizate în Baia Mare, Oradea, Bistriţa şi Cluj;  Mazda – centre autorizate în Baia Mare, Oradea şi Cluj; Opel – centre autorizate în Baia Mare şi Cluj, Suzuki – în Baia Mare, Ford – în Baia Mare şi Oradea; Man, Humbaur, Fliegl. Ca şi centru de vânzări şi service auto, ATP Motors oferă: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, servicii complete pentru orice tip de autovehicul – ITP, vulcanizare, spălătorie auto, pachete de service și garanții, vânzări de piese și accesorii: http://atp-motors.com/.

Această prezentare necesită JavaScript.