Principiile succesului iti vor fi prezentate de Jack Canfield la Cluj-Napoca

Incepem anul cu mult entuziasm si multe idei de proiecte pentru tine si pentru toti antreprenorii, managerii si specialistii din Baia Mare si din regiune. Avem si o surpriza pentru tine legata de dezvoltarea ta personala. Dar iti propun sa incepem 🙂

Intalnirile clubului de antreprenoriat Maramures Business Club reincep

Astazi de la ora 18:00, in La Fontana, va avea loc prima intalnire a clubului de antreprenoriat, avand ca tema: „Rezolutiile pentru Noul An 2016 si cum sa te tii de ele„. Introducerea in subiect va fi realizata de Ciprian Borsan, fondatorul Maramures Business Club, printr-o prezentare la care am lucrat in ultimele zile, si din care sper sa-ti iei informatii valoroase sau sa-ti reactivezi alte idei.
Te asteptam si pe tine la BizDinner #9, denumirea intalnirii, daca nu ai mai participat niciodata la intalnirile membrilor Maramures Business Club. Vino sa iei pulsul intalnirii, sa cunosti si sa interactionezi cu tineri antreprenori si specialisti din Baia Mare, si sa petreci o seara dedicata dezvoltarii tale.

Oferta speciala la inscrierea la seminarul „Principiile Succesului” cu Jack Canfield

Iar surpriza despre care iti aminteam la inceput, este realizata in parteneriat cu organizatorii seminarului „Principiile Succesului”, ce va fi sustinut chiar de speakerul motivational, autorul de best-selleruri, trainerul si coach-ul american Jack Canfield. Seminarul va avea loc la Cluj-Napoca in 6 Martie, iar mai multe detalii poti obtine intrand pe site-ului dedicat seminarului: http://goo.gl/lKtG72

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, Bucureşti și Iași în data de 6 Martie 2016, 8 Martie 2016 și respectiv 10 Martie 2016.

Maramures Business Club este organizatie partenera a acestui seminar si iti oferim un discount de 20% din taxa de participare. Tot ce trebuie sa faci este sa utilizezi codul de discount: MMBC2016 in formularul de inregistrare.

Seminarul ”Principiile Succesului” prezintă, sistematizat, traseul către succes – întregul drum de unde ești până la viaţa pe care îţi dorești să o trăiești în toate aspectele ei, personal și profesional.
Informaţiile pe care le vei primi sunt gândite strategic pentru a-ţi îmbunătăţi calitatea vieţii.

Cursul cuprinde cele mai puternice 67 de principii care te pot conduce către succes. Jack Canfield te va ajuta să îți dezvolti un plan clar de dezvoltare personal, pe care să îl poți implementa în viața ta de a doua zi.

Jack Canfield este cunoscut drept omul care a inițiat și a condus proiectul ,,Supă de pui pentru suflet”, prin care a ajuns la peste 500.000 de suflete de copii, tineri, îndrăgostiți, părinți și bunici. Deține recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times. Are o experiență de peste 40 de ani în success coaching și training, lucrând cu antreprenori de top, lideri, profesori, specialiști din corporații.
În programele sale de training, a ajutat mii de antreprenori, manageri de top, agenți de vânzări să obțină performanțe în carieră, dar și în viața personală.

jack canfield seminar cluj-napoca