Se cauta antreprenori pentru program de mentorat

Între 1 octombrie şi 30 noiembrie se desfăşoară cea de-a doua rundă de înscrieri în programul de mentorat, în care RBL şi-a propus să ajute 101 companii să treacă de la antreprenoriatul de subzistenţă la antreprenoriatul de prosperitate. Antreprenorii care doresc să participe la program trebuie să aibă o cifră de afaceri de minimum 100.000 euro/an și 3 angajați.

sergiu-negutEchipa de mentori a Fundației RBL este formată din 70 de antreprenori și lideri de afaceri care se implică voluntar în susținerea companiilor înscrise în program.

“Există în România sute de antreprenori care au pornit cu o afacere mică și au astăzi o afacere mare. Există și mii de antreprenori care au pornit cu o afacere mică și au în continuare o afacere mică, dar cu ambiții mari. Ne-am gândit cum ar fi dacă primii le-ar fi mentori celorlalți. La Romanian Business Leaders am găsit antreprenorii mari, de succes. Pe cei mici, dar ambițioși, îi selectăm din aplicațiile primite. Avem deja un proiect solid, cu 33 de echipe formate. Și mai avem zeci de oameni de afaceri de succes, pregătiți să se implice gratuit și care așteaptă o nouă rundă de aplicații”, declară Sergiu Neguț (foto) (Wanted Transformation), coordonatorul proiectului “101 companii de la stres la succes”.

Pentru mai multe detalii despre proiect şi înscriere, accesaţi site-ul oficial al Fundaţiei Romanian Business Leaders: http://www.rbls.ro/

Sursa articol: http://goo.gl/d2ZWEg