TEDxCluj 2014 – evenimentul inspirațional al anului în Cluj!

Participă la Conferința TEDxCluj 2014 cu tema LEARN – UNLEARN – RELEARN ce va avea loc în 8 Noiembrie, ora 8:00, la Cinema ’Florin Piersic’. O zi de terapie și recreere pentru creier și suflet, cu peste 20 de speakeri și 1000 de participanți care se întrec care mai de care să răspândească idei, experiențe și emoții valoroase. Bilete pot fi achiziţionate de pe site-ul evenimentului www.tedxcluj.com şi încă poţi profita de ofertele disponibile.

TEDx-Cluj-2014

TEDxCluj 2014 înseamnă o zi întreagă de sesiuni de speech-uri, cu o listă de speakeri pe măsură, personalități remarcabile nu doar prin exemplaritatea experienţei umane, ci şi prin pasiunea pusă în varii cauze civice:

 

Prinţesa Maria Sturdza (filantrop),

Mihai Ghyka (consultant comercial),

Solomon Marcus (pionier în lingvistică matematică),

Dr. Raed Arafat (SMURD),

Alexandru Mironov (povestitor SF),

Brad Blanton (autor),

Cosmin Alexandru (consultant transformare organizaţională),

Cristian Lupşa (editor),

Ionuţ Alexandru Budişteanu (inventator),

Libal Andras (cercetător fizică computaţională),

Răzvan Exharhu (jurnalist),

Iv Cel Naiv (scriitor român contemporan anonim),

Roxana Mocanu (consultant în procese de formare continuă),

Ioan Alexandru Drăgan (membru Cluj Innovation City),

Mădălina Mocan (director Centrul Raţiu),

Ştefan Dărăbuş (Hope & Homes for Children),

Poţi afla mai multe despre speakerii invitaţi aici: http://tedxcluj.com/speakeri/

Participă la eveniment și vei putea interacționa cu ei + alte personalități marcante în domeniul lor de activitate: afaceri, educație, IT, sport, jurnalism, medicină, psihologie, comunicare, creație, artă, muzică, inovație.

În pauze vor avea loc performance-uri interactive şi un Innovation Expo creativ unde poți face cunoștință cu proiecte extraordinare, innovative și creative, mai mult sau mai puțin cunoscute.

Learn / Unlearn / Relearn

Alvin Toffler şi Charles Darwin ne spun că vor progresa nu cei care știu să scrie și să citească, ci aceia care vor reuși să se adapteze la schimbare. Altfel spus, LEARN-UNLEARN-RELEARN este abilitatea secolului prezent și premisa de la care am pornit pentru tema acestei editii.