Workshop Cristina Varo „Salt spre feminitate” 1-2 OCT’16

seminar-cristina-varo-facebook-ads

Dupa succesul pe care l-a avut cu workshop-ul „Managementul Starii interioare in dansul dintre viata privata si cea profesionala”, Cristina Varo revine la Baia Mare, de data asta cu un workshop despre feminitate, dedicat exclusiv femeilor.

In perioada 1-2 Octombrie 2016 , Cristina invita doamnele si domnisoarele sa faca un „Salt spre feminitate„. Doua zile speciale dedicate tie, in care sa te redescoperi, sa-ti explorezi frumusetea unica si feminitatea.

Cursul a fost conceput cu dorința de a oferi un cadru de conștientizare a blocajelor, intelegand ce anume inhiba vitalitatea personala, si, totodata, de a invata cum sa-ti acceszi resursele interioare, cu scopul de a crea un spatiu de asumare si exprimare a feminitatii in fiecare rol al vietii.

Taxa de participare: 300 lei (redusa de la 400 lei)

Ce castigi daca participi?
– vei invata sa te descoperi si să pui in comun experientele tale in asa fel incat, la final, sa te simți imbogatita.
– vei descoperi puterea mesajelor toxice sau a modelelor primite de-a lungul vietii, vizibile în atitudini comportamentale proprii care te blocheaza sa iti asumi si sa iti exprimi propria energie feminina
– vei intelege adevaratul motiv pentru care ai facut anumite alegeri in viata personala si vitalitatea cu care te exprimi în relațiile cu sexul opus.
– vei descoperii noi orizontori pe care le poti explora, care iti vor aduce un plus de calitate în relațiile tale.
– te vei bucura de frumusetea, simplitatea si complexitatea, forta, bucuria si splendoarea propriei feminitati.

Ce spun participantele despre curs?
”O calatorie spre sine este intotdeauna fascinanta, dar trebuie însotita si de ghidul potrivit. „Salt spre feminitate” alaturi de Cristina, reuneste armonios aceste cerinte. Acest curs este si un instrument excelent de autoevaluare si de setare a unor obiective clare privind drumul pe care doresti sa-l urmezi in viata. Evident, necesita un efort, dar rezultatele sunt pe masura acestuia. In rest, ai nevoie doar de deschidere si bunavointa pentru a te privi cu onestitate si discernamant. In acest fel, vei putea privi exercitiile practice ca o joaca cu tine insati, in care sa te pierzi pentru a te regasi asa cum esti – femeie.”  (Andi C.)

”Facand Saltul spre feminitate mi-am redescoperit valorile si m-am inconjurat de Iubire, Protectie, Joc si Frumusete impreuna cu femei stralucitoare si desavarsite.
Am aflat care sunt stalpii echilibrului personal si am experimentat terapia prin ras. Stiu acum sa ma arat si sa ma exprim congruent cu sinele meu, sa fiu o timida si puternica Femeie Subiect.
Inspirata si curajoasa am cunoscut Arhetipurile Feminine si credintele care ma sustin. Acum sunt libera si în siguranta in relatiile mele si cu recunostinta iti multumesc, Cristina, pentru spatiul sustinător si creativ construit cu atata incredere pentru fiecare dintre noi!” (Olivia F.)

”Draga Cristina, ai reusit sa-mi transmiti energia florilor pe care atat de inspirat le-ai ales, energie care inca ma insoteste. Tu insati esti un model de feminitate, iar exemplul tau pe care l-am avut alaturi in cele doua zile, impreuna cu toata experienta seminarului au insemnat: a invata sa asculti cu rabdare si a fi un sprijin pentru ceilalti fara a uita de propria persoana, a darui si a ajuta fara a sufoca, a avea incredere in capacitatea aproapelui de a se regenera, pentru ca nu suntem nici mai buni, nici mai rai decat ceilalti, iar asta inseamna si increderea in propria capacitate de a ne gasi resursele.
Am invatat ca fiecare are rolul, sensul si, de ce nu, feminitatea sa, pe care nu doar ca nimeni nu le poate lua, dar pot creste mereu.
Am inteles ce impact are sa vorbesti calm, sa respiri si sa nu fugi de emotii, am invatat ca detaliile si „nimicurile” care ne alcatuiesc viata sunt cele mai mari bogatii si ca trebuie doar sa deschidem mereu noi ferestre, am asimilat cuvantul „pretios” pe care l-ai rostit de cateva ori si care cred ca nici nu exista in vocabularul meu, semn ca de acum, cu siguranta ma voi „pretui” mai mult.
Am dat mana prieteneste cu trecutul si mi-am spus „bun venit in noua mea viata”.
Am cumparat flori galbene si am primit cu simturile improspatate soarele, lumina, muzica, oamenii si pe mine insami. Iti multumesc si iti doresc sa reusesti in tot ce-ti propui!” (Simona P.)

In curand revenim cu detalii legate de locatie.

Powered by Typeform